Planera en halloweenfest

Bjud dina vänner på en skrämmande halloweenfest. Planering är således A och O. Allt från mat, dekorationer, tillbehör och förstås den perfekta utklädnaden. Vill du ha allt på ett ställe, smidigt och snabbt? Då är det första tipset att kolla in på nätet, här kan du hitta allt du behöver till din läskiga fest.

Inbjudan

Börja med en läskig inbjudan där du därmed får med all information såsom tid, datum och plats. Glöm inte att nämna att dina gäster ska komma utklädda. Kanske ett pris för bästa utklädnaden kan sporra till kreativitet.

Tema

Halloween är ett brett tema som innefattar många olika läskiga saker. Antingen väljer du generellt Halloween som tema. Du kan också välja till exempel trollkarlar, spöken, troll, häxor, skräckfilmstema som tema, men egentligen är det bara fantasin som sätter gränser.

Dukning och dekoration

Välj dekoration efter tema och skapa sålunda en kuslig stämning. Bland annat fladdermöss, spindlar, dödskallar, spindelnät, du kan således skapa en läskig fest med hjälp av olika dekorationer. För att få stämningen hela vägen genom temat glöm därmed inte bort dukningen. Dukar, servetter och tallrikar med läskigt tryck eller i någon färg som passar temat optimalt.

Bjud på skrämmande snacks och dryck. Ändra etiketter till titlar som häxdryck, råttgift och liknande. Festen kan bli exakt så läskig som du vill.